06-20-360-4138
Nem ügyfelünk még? Nézze meg a demo verziót! Felhasználónév: "demo", Jelszó: "demo"

Munkatársak

Fiatalos és tapasztalt kollégák

Ügyfeleinkért felelős könyvelő és bérszámfejtő kollégáink egytől egyik rendelkeznek minimum 5 év szakmai tapasztalattal, és megfeleltek a cégünk szakmai tesztjein.
Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést. Így a kötelező továbbképzéseken kívül, annál magasabb fokú szakmai tudást is rendszeresen felmérünk kollégáinkon. Gyakorlatilag folyamatos, a nem képzési rendszerben történő elméleti és gyakorlati tanulás.Boldizsár Andrea, Ügyvezető, Vezető könyvelő, Bérszámfejtő

Iskolai tanulmányaimat elvégezve, egészen 2016. novemberéig alkalmazottként dolgoztam. A szakmai ranglétra legalsó fokáról indulva, lépésről lépésre haladva haladtam egyre feljebb és feljebb könyvelői területen. Egy multinacionális Társaság Főkönyvelőjeként döntöttem úgy, hogy az évek alatt megszerzett szakmait tudásomat, tapasztalataimat a jövőben egy saját vállalkozás keretében szeretném kamatoztatni.
Számomra fontos a folyamatos szakmai fejlődés, hiszen mint az időjárás, az adótörvények is oly gyakran változnak. Könyvelőként elértem a szakmám csúcsát, a bérszámfejtés rejtelmeit elsajátítva, most Adótanácsadói képzésen veszek részt.
Évek során megtanultam, hogy ezen a területen a könyvelő legnagyobb erénye, ha az ügyfele megbízik benne, hiszen a házasság után, ez a következő legbizalmasabb kapcsolat. A célom az, hogy a partnereink mindig elégedettek legyenek, megfelelő tájékoztatást, segítségek kapjanak. A házastársuk után bennem, bennünk bízzanak meg a legjobban.
Pontosság, Precizitás, Bizalom a mottóm.

Adolf Olivér, Ügyvezető

Már gimnáziumi éveim alatt vonzott a vállalkozás világa. A gimnáziumból kikerülve, egyetemista korom első évében meglapítottam az első cégemet.
A rengeteg sikerélmény mellett kevés figyelmet szenteltem a cég pénzügyi, könyvelési és adminisztratív oldalára. Mindig a szolgáltatás és az ügyfélszerzés lebegett csak a szemem előtt. Bár jól megéltem, utólag látom a sok hibát, amit elkövettem. Elkezdtem foglalkozni a megfelelő új könyvelő partner kiválasztásával, de nem találtam olyan partnert, aki ne gátolt volna. Nem értettem a könyveléshez, nem tudtam, hogy nem szentelnek nekem elég figyelmet a könyvelők. Nem ideális cégforma, nem ideális adózás, nem megfelelő számlázás, nem átgondold mérlegek és zárások. Rengeteg pénz úszott el ezeken. Éreztem, hogy el kell kezdenem foglalkozni a könyveléssel, és beiratkoztam egy Mérlegképes könyvelői tanfolyamra. Ekkor már megvolt a mérnöki diplomám és a közgazdász abszolutórium-om is. Mégis kaptam egy új látásmódot, mire elvégeztem az OKJ tanfolyamot, és nem is álltam meg, egyből kezdtem az adótanácsadói képzést, hogy másoknak és magamnak is többet és többet tudjak adni.
Remélem, hogy én és a csapatom tudunk segíteni másoknak, hogy ne érje Őket is veszteség, a nem odafigyelés és a szakmai jártasság hiánya miatt.

Horváth Szilvia, Könyvelő

2011. óta dolgozom könyvelőirodában, mint regisztrált mérlegképes könyvelő. Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képesítést szereztem 2013-ban, de jelenleg könyvelői munkakörben dolgozom, különböző tevékenységi körű vállalkozások teljes körű könyvelése a feladatom. Egyéni vállalkozások, és társas vállalkozások könyvelése mellett egyéb szervezetek könyvelésében is jártas vagyok.
Számomra a legfontosabb a precizitás és vállalom, hogy ezt a munkát csak szakmai alázattal és elhivatottsággal lehet jól végezni. A jogszabályi változásokat folyamatosan követem.

Tóthné Varga Gyöngyi, Könyvelő

Több mint 16 éves könyvelői tapasztalattal rendelkezem és bérszámfejtői gyakorlatom is van. Regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom, jelenleg könyvelői területen. Különböző tevékenységi és adózási körrel rendelkező Társas vállalkozások teljes körű könyvelését végzem. Főkönyvi könyvelés, főkönyvi és analitikus egyeztetések, bevallások, beszámolók, felmerülő statisztikák elkészítése tartozik a feladataim közé.
Rugalmas és probléma megoldásra törekvő vagyok, akivel mint kollégaként, mint ügyfélként könnyű együttműködni.

Kollár Andrea, Könyvelő

2003-ban szereztem meg a mérlegképes könyvelői képesítést, majd a következő évben TB ügyintéző vizsgát is letettem. 2004-től dolgozom mindkét területen. Jelenleg a könyvelői tudásomat kamatoztatom, Egyéni vállalkozások és Társas vállalkozások teljes körű könyvelését, adófolyószámlák egyeztetését, év végi zárási feladatok elkészítését végzem. Alkalmanként a munkaügyi feladatok teljesítésében is részt vállalok.
A határidők betartása és precíz munkavégzés jellemez engem.

Katona Nikoletta, TB- és bérügyi szakelőadó, munkaügyi tanácsadó

Képesített vendéglátóként és vendéglátó technikusként végeztem a Gundel Károly Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd szakácsként dolgoztam pár évig. 2004-től egy budaörsi vendéglátóipari komplexum élelmezésvezetői feladatait láttam el 6 éven keresztül.
Ezzel párhuzamosan kezdtem el bérszámfejtéssel és munkaüggyel foglalkozni, melyre megszereztem a TB- és bérügyi szakelőadói végzettséget és gyakorlatot szereztem több vendéglátóipari cégnél, informatikai- és egyéb szolgáltatóknál, valamint a bankszektorban. Tanácsadóként foglalkozom különböző szolgáltató, termelő- és non-profit társaság különös figyelmet, nagy szakértelmet igénylő munkaügyeivel, illetve munkavállalókat segítek munkaügyi vitáikban.
Időközben képzettséget, majd több éves tapasztalatot szereztem pénzügyi-számviteli ügyintézőként is, könyvelőként és pályázati elszámolóként.
Kedvtelésből buszvezetőként dolgozom, zömmel gyermekeket, sportolókat szállítok.

Írjon nekünk!
Várjuk hívását: +36-20-360-4138