06-20-360-4138
Nem ügyfelünk még? Nézze meg a demo verziót! Felhasználónév: "demo", Jelszó: "demo"

KKV könyvelés

KFT, RT, BT, Egyéni Vállalkozók könyvelése

Könyvelőirodaként elsősorban kis és középvállalkozások könyvelésével foglalkozunk.

Kiemelten fontosnak tartjuk a megbízható céges, és szakmai hátterünket. Főkönyvelői, Könyvvizsgálati, szakértői projekteket is vállalunk, így teljes körű a rálátásunk a felmerülő kérdéskörre.

A szakmai háttér mellett kiemelten kezeljük a szervezetünk üzleti folyamatait. Mindent az ügyfélközpontúság jegyében terveztünk meg. Ezért van állandó munkaidőn kívüli ügyfélszolgálatunk is, és a tervezés az, ami miatt egy kolléga szabadsága esetén én Ön nem érzékel semmi változást, sőt a másik kollégának is teljesen tisztában van az Ön cégének könyvelői feladataival és gyakorlatával.Amiről még nem volt szó

  • Minden ügyfelünk ingyenesen igénybe veheti az alap tanácsadás jellegű konzultációs lehetőségeinket. Nem csak könyvelési és adózási, hanem cégjogi és pályázatírási kérdésekben is.
  • Minden ügyfelünk állandó, naprakész, online elérhető analitikákhoz jut a cégével kapcsolatban, egy csak nálunk elérhető felületen. (A weboldalunk fejlécében jobbra lévő bejelentkezési lehetőséggel, ”demo” felhasználónévvel és ”demo” jelszóval ki is próbálhatja, hogy ez valójában mit jelent.

Írjon nekünk!
Várjuk hívását: +36-20-360-4138