06-20-360-4138
Nem ügyfelünk még? Nézze meg a demo verziót! Felhasználónév: "demo", Jelszó: "demo"

Online Analtika minden ügyfelünknek

Értéket teremtő internetes felület a könyvelésben

Több évtizedes tapasztalat alapján, ügyfeleink igényeire hangolva hoztuk létre azt a szoftvert, mely segít a könyveléssel való kapcsolattartásban, segít a bizonylatok teljesen online történő leadásában, és jelentős átlátást biztosít a cége működésébe pénzügyi oldalról. A felületen követhető cége árbevételét és eredményességét, de akár az eszközeit vagy a vevő-szállítói analitikát is.

Tekintsen be a rendszerbe: (Felhasználónév: ”demo”, jelszó: ”demo”, új ablakban fog megnyílni.Mit nyerhet az online felülettel?

  • Online, egyszerűen, és visszakövethetően tudja leadni könyvelését, nincs elveszett bizonylat, és persze rengeteg utazási költséget, és időt is megspórol
  • További időt spórol, hiszen nem kell már a kollégájának manuálisan elkészíteni az analitikákat
  • Nincs hibázási lehetőség, hiszen automatikusan a könyvelésben lévő adatokat használja fel a rendszer
  • A rendszerre nem kell várni. Nem kell megkérdeznie, hogy hogy áll az ÁFA fizetési kötelezettsége, hiszen bármikor megtekintheti online, bárhonnan a világból.

Vállalkozás támogatás könyvelői oldalról

Szeretnénk, ha mi lehetnénk cége új könyvelői. Szeretnénk, hogy azt tudja mondani egy év múlva, hogy megérte váltani, és a megfelelő könyvelői csapatot választotta.
A bizalmat megadni egy csapatnak nem egyszerű dolog, főleg csalódások után. Ilyet nem is kérhetünk. Adja meg a lehetőséget, hogy bemutatkozhassunk személyesen.
Szakmai oldalról az alábbiakban olvashatja, hogy miért gondolom, hogy megfelelő választás lehetünk, ha kisvállalkozása van.

Kik vagyunk?

Egy jól összeszokott, de megújulásra mindig kész könyvelői csapat vagyunk. A Tentálen Kft több, mint 23 éve lett alapítva. A vezetés, és így a kollégáink is a szakmai teljességet, az egyenes beszédet , a felelősségvállalást és a folyamatos megújulást tekintjük legfőbb erényeinknek.

Mivel foglalkozunk pontosan?

Könyvelőirodaként elsősorban kis és középvállalkozások könyvelésével foglalkozunk.
Kiemelten fontosnak tartjuk a megbízható céges, és szakmai hátterünket. Főkönyvelői, Könyvvizsgálati, szakértői projekteket is vállalunk, így teljes körű a rálátásunk a felmerülő kérdéskörre.
A szakmai háttér mellett kiemelten kezeljük a szervezetünk üzleti folyamatait. Mindent az ügyfélközpontúság jegyében terveztünk meg. Ezért van állandó munkaidőn kívüli ügyfélszolgálatunk is, és a tervezés az, ami miatt egy kolléga szabadsága esetén én Ön nem érzékel semmi változást, sőt a másik kollégának is teljesen tisztában van az Ön cégének könyvelői feladataival és gyakorlatával.
Az utóbbi években új vezetőinknek és az ügyfeleink igényeinek megfelelően bővültünk és lettünk egy teljes körű könyvelési, jogi, pénzügyi, és ügyviteli tanácsadással foglalkozó iroda.

Mit tudunk, amit más irodák nem?

  • Nagyon sok ügyféljelölt keres meg minket ajánlás útján
  • Olyan online analitikus felületünk van, amivel folyamatosan követheti a könyvelést és cége gazdasági állapotát.
  • Ügyfeleink igényeihez idomultunk, és már teljes körű cégjogi, üzleti tanácsadási is nyújtunk kollégáink által, csak úgy, mint, ahogy kizárólagos, pénzügyi kockázatoktól mentes pályázati szolgáltatásokat is tudunk az ügyfeleinknek biztosítani szerződött partnerünk által.
  • Ügyfélszolgálatunk a szakmában megszokottól eltérően a reggeli munkakezdés előtt, és munkaidő után is elérhető. Megszerveztük, hogy könyvelési és bérszámfejtési oldalról is mindig elérhető legyen egyik kollégánk.

A vezetőség bemutatkozása

A Tentálen Kft-nek két ügyvezetője és egyben két tulajdonosa is van. Boldizsár Andrea és Adolf Olivér.
A kettős vezetés nagy előnnyel jár.
Andrea egy kis könyvelőirodából kezdte a szakmai életét, és a szakmai ranglétrán felkapaszkodva érte el a szakma csúcsát. Végül egy jól ismert multinacionális cég főkönyvelői pozíciójából döntött úgy, hogy inkább a saját vállalkozását építené.
Olivér a vállalkozói oldalról érkezett. Ő elsősorban a vállalkozásait kiszolgáló könyvelő cégek hiányosságai, és a megfelelő partner találásának nehézsége miatt kezdett el érdeklődni a könyvelés iránt. Olivér azért lett könyvelő, és azért kezdett e-területen vállalkozni, mert nem volt elégedett egyik könyvelő céggel sem.
A múlt, és a különböző attitűd az, ami miatt ügyfél orientált, innovatív és szakmailag teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.


Boldizsár Andrea, Ügyvezető bemutatkozása:

Iskolai tanulmányaimat elvégezve, egészen 2016. novemberéig alkalmazottként dolgoztam. A szakmai ranglétra legalsó fokáról indulva, lépésről lépésre haladva haladtam egyre feljebb és feljebb könyvelői területen. Egy multinacionális Társaság Főkönyvelőjeként döntöttem úgy, hogy az évek alatt megszerzett szakmait tudásomat, tapasztalataimat a jövőben egy saját vállalkozás keretében szeretném kamatoztatni.
Számomra fontos a folyamatos szakmai fejlődés, hiszen mint az időjárás, az adótörvények is oly gyakran változnak. Könyvelőként elértem a szakmám csúcsát, a bérszámfejtés rejtelmeit elsajátítva, most Adótanácsadói képzésen veszek részt.
Évek során megtanultam, hogy ezen a területen a könyvelő legnagyobb erénye, ha az ügyfele megbízik benne, hiszen a házasság után, ez a következő legbizalmasabb kapcsolat. A célom az, hogy a partnereink mindig elégedettek legyenek, megfelelő tájékoztatást, segítségek kapjanak. A házastársuk után bennem, bennünk bízzanak meg a legjobban.
Pontosság, Precizitás, Bizalom a mottóm.


Adolf Olivér, Ügyvezető bemutatkozása:

Már gimnáziumi éveim alatt vonzott a vállalkozás világa. A gimnáziumból kikerülve, egyetemista korom első évében meglapítottam az első cégemet.
A rengeteg sikerélmény mellett kevés figyelmet szenteltem a cég pénzügyi, könyvelési és adminisztratív oldalára. Mindig a szolgáltatás és az ügyfélszerzés lebegett csak a szemem előtt. Bár jól megéltem, utólag látom a sok hibát, amit elkövettem. Elkezdtem foglalkozni a megfelelő új könyvelő partner kiválasztásával, de nem találtam olyan partnert, aki ne gátolt volna. Nem értettem a könyveléshez, nem tudtam, hogy nem szentelnek nekem elég figyelmet a könyvelők. Nem ideális cégforma, nem ideális adózás, nem megfelelő számlázás, nem átgondold mérlegek és zárások. Rengeteg pénz úszott el ezeken. Éreztem, hogy el kell kezdenem foglalkozni a könyveléssel, és beiratkoztam egy Mérlegképes könyvelői tanfolyamra. Ekkor már megvolt a mérnöki diplomám és a közgazdász abszolutórium-om is. Mégis kaptam egy új látásmódot, mire elvégeztem az OKJ tanfolyamot, és nem is álltam meg, egyből kezdtem az adótanácsadói képzést, hogy másoknak és magamnak is többet és többet tudjak adni.
Remélem, hogy én és a csapatom tudunk segíteni másoknak, hogy ne érje Őket is veszteség, a nem odafigyelés és a szakmai jártasság hiánya miatt.

Milyen képzettségekkel és jártasságokkal rendelkezünk

Közgazdász(diplomás), Jogász(diploma), Mérnök(diplomás), Mérlegképes könyvelő, Könyvvizsgáló, Adótanácsadó, Igazságügyi szakértő kollégáink vannak.

Írjon nekünk!
Várjuk hívását: +36-20-360-4138