06-20-360-4138
Nem ügyfelünk még? Nézze meg a demo verziót! Felhasználónév: "demo", Jelszó: "demo"

Így dolgozunk

Könyvelés a megfelelő létszámmal

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi 7 fős teljes csapat létszámunk ideális az ügyfelek szempontjából. Kis iroda vagyunk, az ügyfelekkel közvetlen a kapcsolatunk, nem multisodunk el. Viszont nagy előny, hogy nem egy egyszemélyes, vagy "egy könyvelő és segédjei" típusú iroda vagyunk. Egyrészt a tapasztalat, jó szakemberek se tudhatnak mindent, így a több szakember biztosabb szakmai tudást nyújt, másrészt egy nyaralás, betegség nem állítja le a munkát. Mindig készek vagyunk fogadni Önt, foglalkozni a vállalkozásával.Kisvállalkozások könyvelése esetén három személlyel kerül kapcsolatba

Két könyvelő a felelőse az Ön vállalkozásáért. Az egyik kolléga az első számú felelős, a másik a másodszámú felelőse a cég könyvelésének. Mindketten átlátják az Ön cége pénzügyeit, így egy szabadság, vagy esetleges betegség biztosan nem állítja le a munkát.

A bérszámfejtő és helyettesei napközben irodánkban elérhetőek, de az esetleges esti, vagy reggeli bejelentések, kijelentések miatt reggel 7-től este 9-ig elérhetőek telefonon, és elvégzik a szükséges munkálatokat.

Továbbá az Ön cégének adó és pénzügyeit rendszeres konzultációk keretében átbeszéljük, és az esetleges optimalizációs lehetőségek kapcsán keressük Önt. A teljes szakmai csapat tudása áll rendelkezésére ilyenkor.

Írjon nekünk!
Várjuk hívását: +36-20-360-4138