06-20-360-4138
Nem ügyfelünk még? Nézze meg a demo verziót! Felhasználónév: "demo", Jelszó: "demo"

Köszöntő

Kik vagyunk mi?

Irodánk 1994 óta működik, jelenleg 7 fős létszámmal. A „nagy” létszám a biztosíték arra, hogy bármilyen váratlan esemény bekövetkeztekor a többi kolléga gond nélkül át tudja venni az ügyfelek ügyeinek intézését, így nem marad megoldatlan probléma.
Cégünk folyamatosan lépést tart a legkülönfélébb változtatásokkal, folyamatosan továbbképzésen veszünk részt, és mindig naprakészek vagyunk, mert semmilyen szakmánkat érintő információt nem hagyunk figyelmen kívül. Helyileg Dél-Budapesten vagyunk, közel az M5, és M0-ás autópályákhoz. Kényelmes parkolási lehetőséggel és kulturált körülményeket tudunk biztosítani a hozzánk látogatóknak. Több tárgyaló szobával is rendelkezünk, így ha bizalmas megvitatnivalója van, semmi akadálya.Mire számíthat ügyfelünkként?

Először is fontosnak tartjuk, hogy ne csak mi legyünk naprakészek, hanem ügyfeleink is, így minden jelentős adózást érintő változásról körlevelet küldünk. Törekedünk arra, hogy mindenki jól járjon, így a törvényes „kiskapukat” kihasználva, a legoptimálisabb adózási formákat tudjuk életbe léptetni, és az alkalmazottak is olyan plusz jövedelemre tegyenek szert cégénél, ami nem kerül plusz kiadásba. Irodánkban független könyvvizsgáló is működik, aki mindamellett, hogy el tudja végezni az auditálásokat, folyamatos szakmai segítséget is nyújt. Saját programunk lehetőséget nyújt arra, hogy a havonta vagy több év után fellépett költségeket összehasonlítsuk, így kidolgozva egy költségkímélő gazdálkodást a jövőre nézve. Cégünknél lehetőség van bérszámfejtés igénybevételére is, melyet külön szakemberek végeznek el, mely tartalmazza a hatóságok által kért adatszolgáltatásokat is. Irodánk felkészült az elektronikus bevallások kezelésére is, ezt a feladatot megbízással a mi számítógépes hálózatunkról tudjuk elindítani.

Írjon nekünk!
Várjuk hívását: +36-20-360-4138