06-20-360-4138
Nem ügyfelünk még? Nézze meg a demo verziót! Felhasználónév: "demo", Jelszó: "demo"

KKV könyvelés

KFT, RT, BT, Egyéni Vállalkozók könyvelése

Könyvelőirodaként elsősorban kis és középvállalkozások könyvelésével foglalkozunk.

Kiemelten fontosnak tartjuk a megbízható céges, és szakmai hátterünket. Főkönyvelői, Könyvvizsgálati, szakértői projekteket is vállalunk, így teljes körű a rálátásunk a felmerülő kérdéskörre.

A szakmai háttér mellett kiemelten kezeljük a szervezetünk üzleti folyamatait. Mindent az ügyfélközpontúság jegyében terveztünk meg. Ezért van állandó munkaidőn kívüli ügyfélszolgálatunk is, és a tervezés az, ami miatt egy kolléga szabadsága esetén én Ön nem érzékel semmi változást, sőt a másik kollégának is teljesen tisztában van az Ön cégének könyvelői feladataival és gyakorlatával.Amiről még nem volt szó

  • Minden ügyfelünk ingyenesen igénybe veheti az alap tanácsadás jellegű konzultációs lehetőségeinket. Nem csak könyvelési és adózási, hanem cégjogi és pályázatírási kérdésekben is.
  • Minden ügyfelünk állandó, naprakész, online elérhető analitikákhoz jut a cégével kapcsolatban, egy csak nálunk elérhető felületen. (A weboldalunk fejlécében jobbra lévő bejelentkezési lehetőséggel, ”demo” felhasználónévvel és ”demo” jelszóval ki is próbálhatja, hogy ez valójában mit jelent.

Írjon nekünk!